چهارشنبه

آپارتاید آخوندی!‌

سرانه آموزشی هر طلبه بیشتر از سرانه آموزشی 1985دانش آموز است!
خبرگزاری صدا وسیما: زاهدی رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از افزایش بودجه حوزه آموزش و پرورش به 37هزار میلیارد تومان در سال 96 خبر داد.
یعنی؛
 13میلیون دانش‌آموز = 37هزار میلیارد تومان
20هزار طلبه = 1130میلیارد تومان
نتیجه: 2000دانش آموز = یک طلبه

یکشنبه

کودکانی که کودکی خود را در انتظار اجرای حکم اعدام گذراندند...

بیش از سی سال است که قوۀ قضاییه جمهوری اسلامی ایران، پسران و دختران نوجوانی را که هنگام وقوع جرم مورد اتهام، هنوز هجده سال نداشته‌اند همچون اشخاص بزرگسال تحت تعقیب قرار می‌دهد و اعدام می‌کند. نظام قضایی ایران این واقعیت را که این نوجوانان توانایی‌های اخلاقی و روانی لازم که اساس داشتن مسئولیت کیفری است را ندارند، به کلّی نادیده می‌گیرد. در نتیجه در طی این سالها هزاران نفر زیر سن هجده سال، به عنوان اشخاص بزرگسال و مسئول، تحت تعقیب قرار گرفته‌اند و دست کم صدها نفر از آنها اعدام شده‌اند. این صفحه، یادبودی‌ست برای کودکان اعدام شده.
سرگذشت‌هایی که در این صفحه می‌خوانید از «امید» گرفته شده، شهری خاموش که در آن قربانیان جبر و ستم از یاد و خاطره حیاتی دیگر یافته‌اند. این‌ جا شهروندان را اصل، نسب، مذهب، قومیت و ملیت‌های گوناگون است، با کردار و پندارهای گوناگون و گاه متضاد. اما پیوندشان را در«امید» انسانیت و حقوق طبیعی‌شان قوام می‌بخشد.

قوانین بین المللی اعدام کودکان را ممنوع کرده است. دولت جمهوری اسلامی ایران عضو و ملزم به اجرای میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی سازمان ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است. هر دوی این معاهده‌ها اعدام افرادی را که هنگام ارتکاب جرم زیر هجده سال داشته اند صریحاً منع می کند.

 الف‌) هيچ‌ كودكی نبايد تحت‌ شكنجه‌ يا ساير رفتارهای بيرحمانه‌ و غيرانسانی يا مغاير شئون‌ انسانی قرار گيرد. مجازات‌ اعدام‌ و يا حبس‌ ابد بدون‌ امكان‌ بخشودگی را نمی‌توان‌ در مورد كودكان‌ زير هجده سال‌ اعمال‌ كرد.
 ب‌) هيچ‌ كودكی نبايد به‌ طور غيرقانونی و خودسرانه‌ زندانی شود. دستگيری، بازداشت‌ و يا زندانی كردن‌ يك‌ كودک می‌بايست‌ مطابق‌ با قانون‌ باشد و به‌ عنوان‌ آخرين‌ راه‌ چاره‌ و برای كوتاهترين‌ مدت‌ ممكن‌ بايد بدان‌ متوسل‌ شد.
 ج‌) با كودک زندانی بايد به‌ خاطر مقام‌ ذاتی انسان‌، رفتاری انسانی و توأم‌ با احترام‌ داشت‌، به‌ نحوی كه‌ نيازهای به‌ خصوص‌ سنی وی در نظر گرفته‌ شود...
 د) هر كودک زندانی می‌بايست‌ از حق‌ دسترسی سريع‌ به‌ مشاوره‌ حقوقی و يا ساير مساعدت‌های ضروری و نيز حق‌ اعتراض‌ نسبت‌ به‌ مشروعيت‌ زندانی شدن‌ خود در برابر دادگاه‌ يا ساير مقامات‌ ذيصلاح‌، مستقل‌ و بيطرف‌ و تصميم‌گيری سريع‌ در اين‌ گونه‌ موارد برخوردار باشد.
کنوانسیون حقوق کودک، ماده ۳۷
کودکان زیر 18سال زیادی که تعداد آنها کم هم نمیباشد به دستور قضات جلاد این حکومت روح ‍‍‍‍‍‍‍پاک و معصوم خود را تقدیم کردند .

World Human Rights Day


شنبه

پرونده قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال 67 به مجمع عمومی سازمان ملل داده شد

23مرداد ماه سال جاری دبیرکل سازمان ملل‌متحد در گزارشی به مجمع عمومی ملل‌متحد درباره قتل‌عام 67  توضیحاتی داد .
 این راهگشایی بزرگی برای گشودن پرونده جنایت آخوندها در محاکم جهانی است.

پنجشنبه

ارسال کمک به سوریه و عراق و دریغ از زلزله‌زدگان

درحالیکه مردم استان کرمانشاه در سرمای زمستان، بی‌سرپناه مانده‌اند، خامنه‌ای برای تروریستهای عراقی در شهربوکمال کمک می‌فرستد!
روز اول آذر در اوج مصیبت و در حالی که زلزله‌زدگان زیر باد و باران و سرمای زمستان به‌سر می‌بردند و هیچ خبری از امداد و غذا و دارو و... از جانب هلال احمر و سایر ارگانهای حکومتی نبود، خبرگزاری صدا و سیمای رژیم نوشت: ساعتی پیش نخستین محموله کمکهای انسان دوستانه جمهوری اسلامی شامل مواد غذایی و دارو باکمکنیروهای جمعیت هلال احمر وارد شهر بوکمال شد...
ای داد از این همه ظلم ای داد از این همه خیانت

چهارشنبه

نرگس محمدی " روزنامه‌نگار و فعال حقوق بشر"


نرگس محمدی (زاده ۱۳۵۱ در شهر زنجان) فعال حقوق بشر، زندانی سیاسی، روزنامه‌نگار و عضو شورای عالی سیاستگذاری ادوار تحکیم وحدت نایب رئیس و سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر و رئیس هیئت اجرایی شورای صلح ایران است. او در سال ۲۰۰۹۹ برنده جایزه بین‌المللی بنیاد الکساندر لانگر شد. همسر او، تقی رحمانی نیز از فعالان سیاسی است.
زندگی‌نامه
رگس محمدی در سال ۱۳۵۱ در زنجان زاده شد و پس از پایان دبیرستان، در رشته فیزیک کاربردی دانشگاه امام خمینی قزوین ادامه تحصیل داد. او یکی از مؤسسان «تشکل دانشجویی روشنگران» در این دانشگاه بود و در دوران فعالیت دانشجویی‌اش، دو بار هنگام برگزاری نشست‌های دانشجویی بازداشت شد. علاوه بر آن، او در دوران دانشجویی سازمان‌دهنده و همکار برای صعود به بلندترین قله‌های ایران بود ولی به دلیل فعالیت‌های سیاسی‌اش از ورود او به گروه‌های کوهنوردی ممانعت به عمل آمد. محمدی از سال ۱۳۷۵ روزنامه‌نگاری را در نشریه پیام هاجر آغاز کرد و در نشریات دیگر نیز مقاله‌هایی دربارهٔ مسایل زنان، مسایل دانشجویان و حقوق بشر چاپ کرد. او در سال ۱۳۷۸ با تقی رحمانی نویسنده، استاد دانشگاه، فعال سیاسی و زندانی سیاسی ازدواج کرد و دو فرزند دارد. نرگس محمدی سپس به عضویت کانون مدافعان حقوق بشر درآمد و اکنون نایب رئیس این کانون و رئیس کمیته زنان آن می‌باشد.ریاست این کانون برعهده شیرین عبادی، برنده جایزه نوبل صلح است.پس از تأسیس شورای ملی صلح در ایران که در سال ۱۳۸۷ توسط ۸۳ شخصیت اجتماعی-سیاسی-فرهنگی با محور صلح و حقوق بشر تشکیل شد،در سال ۲۰۰۸ در انتخابات داخلی این شورا به عنوان رئیس هیئت اجرایی آن برگزیده شد. او معتقد است «جامعه ایران با قطعیت خواهان حقوق دموکراتیک خویش است. دانشجویان، کارگران، معلمان، زنان و جوانان مطالبات مشخصی دارند و حکومت ناگزیر است به آنها پاسخ دهد؛ پاسخی قانع‌کننده و رضایت‌بخش. این مطالبات تنها مسئله و مشکل بخش الیت جامعه نیست، بلکه خواست تمام ملت ایران است».
زندان پس ازانتخابات ریاست جمهوری دهم
محمدی به دلیل فعالیت در کانون مدافعان حقوق بشر، آبان ماه سال ۱۳۸۸ از محل کار خود (شرکت بازرسی مهندسی ایران) اخراج شد و در اردیبهشت سال ۱۳۸۹ به اتهام عضویت در کانون به شعبه ۴ دادگاه انقلاب اسلامی احضار و پس از چند جلسه دفاع برای وی قرار ۵۰۰ میلیون تومان صادر شد. اما تنها چند روز بعد، توسط مأموران امنیتی، شبانه و در منزل خود بازداشت شد و در تیرماه سال ۱۳۹۰ در شعبه ۲۶۶ دادگاه انقلاب اسلامی محاکمه شد.
محمدی به استناد ماده ۶۱۰ قانون مجازات اسلامی ایران (اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور) به تحمل ۵ سال حبس تعزیری، به استناد ماده ۴۹۹ قانون مجازات اسلامی (عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر) به تحمل ۵ سال حبس تعزیری و به استناد ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی (در خصوص فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران) به تحمل ۱۱ سال حبس تعزیری و در مجموع به تحمل ۱۱ سال حبس تعزیری محکوم شد. این رأی در شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر به ۶ سال حبس کاهش یافت. این حکم از اردیبهشت ۱۳۹۱۱ به اجرا درآمده است.
محمدی که در دوران بازجویی به بیماری اعصاب و روان و فلج عضلانی مبتلا شده بود، در زندان نیز دچار تشدید بیماری‌اش شد و در تیر ۱۳۹۱ به بیمارستان منتقل شد و مدتی بعد، بر اساس رای پزشکان، حکم عدم تحمل کیفر برای او صادر و آزاد شد.

پنجشنبه

اعدام های سال 67 و ...

آیت الله خمینی وقتی در تابستان ۶۷ فرمان داد که «کسانی که در زندان‌های سراسر کشور بر سرموضع نفاق خود پافشاری کرده و می‌کنند محارب و محکوم به اعدام می‌باشند»، ناگهان ارتباط زندان‌ها با دنیای خارج بریده شد.و تنها هیئت بازپرسی قرار شامل یک قاضی شرع، دادستان انقلاب و یک افسر عالیرتبۀ اطلاعاتی امکان ورود یافتند. بنا بر گزارش بنیاد برومند، این هیات‌ مسوول تفتیش عقیده زندانیان عقیدتی شد و رای به «محارب» بودن تعداد زیادی از زندانیان داد.
این گزارش می‌افزاید: «هیئت بازجویان تنها یک پرسش از زنان و مردان جوانی داشت - که بیشترشان در اوایل دهۀ١٣٦٠، فقط به اتهام شرکت در تظاهرات خیابانی یا اجتماعات سیاسی، و یا داشتن نوشته‌های "سیاسی" بازداشت و به زندان محکوم شده بودند. زندانیان نمی‌دانستند که مرگ یا زندگی‌شان بسته به  پاسخی است که به پرسش بازجویان می‌دهند. چشم زندانیانی را که بر عقاید سیاسی و مذهبی خود پافشاری می‌کردند می‌بستند و گروه گروه به سمت چوبه‌های دار می‌فرستادند  و سپس پنهانی اجساد آنان را در گورهای جمعی دفن می‌کردند.»

آیت الله منتظرى در آن زمان در نامه معروف خود به خمينى می نویسد :

» آيا ميدانيد كه جناياتى در زندانهاى جمهورى اسلامى بنام اسلام در حال وقوعند كه شبيه آن در رژيم منحوس شاه هرگز ديده نشد؟ آيا ميدانيد كه تعداد زيادى از زندانيها تحت شكنجه توسط بازجويانشان كشته شده اند؟ آيا ميدانيد كه در زندان (شهر)مشهدحدود ۲۵ دختر بخاطر آنچه بر آنها رفته بود … مجبور به درآوردن تخمدان يا رحم شدند؟ آيا مي دانيد كه در برخى زندانهاى جمهورى اسلامى دختران جوان به زور مورد تجاوز قرار ميگيرند … «

دوشنبه

زلزله در کرمانشاه ، کرمانشاه تسلیت


کرمانشاه لرزید ، دهن باز کرد و پیر و جوان و زن و مرد را بلعید....تسلیت کرمانشاه تسلیت!!